Lav jeres egen film på enFilmlejrskole

7.-10. klasser producerer deres helt egen korte fiktionsfilm i et rigtigt filmstudie med hjælp fra professionelle filmskabere

Vi har åbnet for booking nu til skoleåret 2024-2025. For booking klik på linket eller ring til os på 36 77 49 40 eller skriv til mail@station-next.dk

Book filmlejrskole

Forløbet

Forproduktionen starter 8 uger før og indebærer både idéudvikling og manuskriptskrivning på egen hånd på skolen ved hjælp af Filmlinjen.dk og efterfølgende et besøg fra jeres Station Next producer.

På selve Filmlejrskolen bor I på vandrehjem i Filmbyen og på 4 dage producerer I jeres helt egen film samt en masse små andre produktioner (fx bagom film, voxpop, trailer, fraklip, plakat og grafik til web).

I slutter filmlejrskolen af med en premiere på Station Next, og efterfølgende bliver filmen offentliggjort på Filmlinjen.dk. 

Pris

En filmlejrskole koster 25.000kr (+ moms) for 20 elever + 2 lærere. Ekstra elever koster 1250 kr pr ekstra elev.

Hvad er inkluderet?

Prisen dækker undervisning, forplejning og overnatning på vandrehjem. 

Studio Next

I skal være forberedte på, at en Filmlejrskole kræver en stor og nogen gange tidskrævende indsats fra såvel elever som lærere, men samtidigt lægger vi meget stor vægt på, at en Filmlejrskole skal være en positiv og givende oplevelse på både det faglige og det sociale område.

Se i videoen, hvordan det er at være på filmlejrskole på Station Next. 

Når du har bestilt filmlejrskolen 

På Filmlinjen.dk findes en særlig sektion for lærere, der skal på Filmlejrskole.

Her vil du kunne finde introduktions– og undervisningsmateriale til brug i forberedelsen til Filmlejrskolen samt en introduktion til, hvordan du som lærer bruger Filmlinjen.dk.

Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i materialet og følger vores anbefalinger. Du er altid meget velkommen til at kontakte Station Next med spørgsmål, eller hvis du af den ene eller anden grund føler behov for at ændre noget i forløbet.

Filmlinjen - lærervejledning