Talent i Filmvæksthuset / Talent i Filmvæksthuset!

Talent i Filmvæksthuset!

Filmvæksthuset er et talenttilbud for dig, som elsker film, og som brænder for at lære at lave film. Se dette lille spot, produceret af vores elever om hvorfor de elsker at lave film.

Tilmelding til informationsmøde om Filmvækstshuset i Aarhus eller København til september for sæson 2024/2025 klik her

Med talent mener vi, at vi er ambitiøse på dine og egne vejne, og at vi forventer, at du møder hver gang, at du forbereder dig, hvis det er nødvendigt, og at du er nysgerrig og initiativrig. Filmvæksthuset er en mulighed for dig, som overvejer et arbejdsliv i filmbranchen.

Du og dit hold mødes én gang om ugen. Der er en fast producer tilknyttet holdet, og desuden vil du næsten hver gang blive undervist af yderligere en anden film prof.

Filmvæksthuset veksler mellem at være praktisk undervisning i kamera, instruktion, scenografi osv., og mellem at I planlægger, optager og klipper jeres film.

I laver to film pr. år, og du kan gå på Filmvæksthuset i op til tre år. Det er dog ikke alle, som efter første år bliver optaget på 2.-3. år. Du skal være mellem 14 og 17 år for at blive optaget.

Filmvæksthuset er gratis!

Det er gratis at gå på Filmvæksthuset. I København er Filmvæksthuset et samarbejde mellem en lang række ungdomsskoler og Station Next.

Forhåndtilmelding til at få information om optag i Aarhus eller København til september for sæson 2023/2024 klik her

Se dette lille spot om, hvorfor vores elever elsker at lave film.

Se film produceret på Filmvæksthuset