Talent i Filmvæksthuset / Talent i Filmvæksthuset!

Talent i Filmvæksthuset!

Filmvæksthuset er et talenttilbud for dig, som elsker film, og som brænder for at lære at lave film. Se dette lille spot, produceret af vores elever om hvorfor de elsker at lave film.

Tilmeding til informationsmøder i Aarhus eller København i september for sæson 2021/2022 klik her

Infomøde i København/Hvidovre kl. 17 på Fægtesalsvej 7, 2650 Hvidovre mandag 13/9 og tirsdag den 14/9.

Med talent mener vi, at vi er ambitiøse på dine og egne vejne, og at vi forventer, at du møder hver gang, at du forbereder dig, hvis det er nødvendigt, og at du er nysgerrig og initiativrig. Filmvæksthuset er en mulighed for dig, som overvejer et arbejdsliv i filmbranchen.

Du og dit hold mødes én gang om ugen. Der er en fast producer tilknyttet holdet, og desuden vil du næsten hver gang blive undervist af yderligere en anden film prof.

Filmvæksthuset veksler mellem at være praktisk undervisning i kamera, instruktion, scenografi osv., og mellem at I planlægger, optager og klipper jeres film.

I laver to film pr. år, og du kan gå på Filmvæksthuset i op til tre år. Det er dog ikke alle, som efter første år bliver optaget på 2.-3. år. Du skal være mellem 14 og 17 år for at blive optaget.

Filmvæksthuset er gratis!

Det er gratis at gå på Filmvæksthuset da det i Aarhus er et samarbejde mellem Aarhus Filmværksted og Station Next og på Sjælland et samarbejde mellem en lang række ungdomsskoler og Station Next.

Tilmeding til informationsmøder i Aarhus eller København i september for sæson 2021/2022 klik her

Se dette lille spot om, hvorfor vores elever elsker at lave film.

Se film produceret på Filmvæksthuset