Onlinekursus til gymnasietMød en ung filmskaber

i samarbejde med Medielærerforeningen

Eleverne møder en ung filmskaber inden for dokumentar eller fiktion, og hører om vedkommendes karrierevej, kreative proces og om det konkrete arbejde med produktionerne.

Book onlinekursus

For at motivere eleverne til foredraget tages udgangspunkt i spørgsmål, som eleverne har stillet, og som læreren har redigeret og sendt til den unge filmskaber (5-10 spørgsmål).

Spørgsmålene kan både omhandle karrierevej, filmskaberens egne produktioner og spørgsmål til filmproduktion generelt.

Hvis der ikke er spørgsmål, fortæller filmskaberen om sin kreative proces og om sine afsluttede og igangværende produktioner og viser nogle få klip derfra.

Der kan evt. være en kort aktivitet for at understrege en pointe, men det er ikke en workshop og det er ikke meningen med denne aktivitet, at eleverne spørger til egne produktioner.

Info

  • Målgruppe: Mediefag A + B + C
  • Varighed: 90 min. + forberedelse (30 min.)
  • Forberedelse: Eleverne har på forhånd set ca. 30 min. af den unge filmskabers film – enten klip eller hel(e) film. Derudover forberedes spørgsmål, som mediefagslæreren sender min. 2 dage forud for foredraget.
  • Pris: En kursusdag koster 950 kr. + moms for en hel klasse
  • Booking: Bookningen foregår ved, at du forespørger på to datoer og to tidspunkter via knappen ovenfor, hvorefter vi finder underviser og vender tilbage med den valgte dato.
  • Betaling: Når onlinekurset er gennemført, vil der blive sendt en faktura til skolen.