Talent i Filmvæksthuset / Station Next på festival

Station Next på festival

Inspiration, network, udvikling.

På Station Next gør vi meget ud af at forberede vores unge filmskabere til en fremtid i den globale filmverden. Som en del af produktionen skal holdet lave en international PR-pakke og en version af deres film med engelske undertekster. Vi bliver tit inviteret til internationale filmfestivaler, men har ikke selv budget til at sende vores elever afsted. Derfor har vi oprettet en rejsepulje, som vi hvert år forsøger at skaffe midler til, så vi kan give vores unge filmskabere mulighed for faglig og personlig inspiration og udvikling. Når der er mulighed for det, tager vores elever afsted til de mest interessante festivaler for unge filmskabere. Her kan du se beretninger om deres oplevelser. I 2019 blev rejsepuljen støttet af TV2 Danmark, Zentropa, Nordisk Film, Danske Filminstruktører og DR.

2019

Fire elever var på IceDocs

Jakob Bjerg 

Nis & Josephine 

Siri Feil

 

2018

Nordic Film Days, Lübeck, Tyskland

 

Unge filmfolk fra Danmark, Finland og Nordtyskland mødes en uge i forbindelse med festivalen, og laver dokumentarfilm. Her er vores udsendte filmskaberes personlige V-logs om oplevelsen. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

NFFTY, Seattle, USA. 

 

En af verdens allerstørste festivaler for unge filmskabere. Station Next har et samarbejde med festivalen, hvor vi hvert år sender både unge filmskabere og en professionel filmprofil som holder en workshop på festivalen i Seattle. Her kan du se elevernes film om deres oplevelser.