Talent i Filmvæksthuset / Ekstra optag på Filmvæksthuset januar 2022

Ekstra optag januar for mediefagselever

Filmskolen Station Next søger 5-6 ekstra elever fra mediefag til det gratis talentforløb Filmvæksthuset med start januar 2022.

Med talentforløb mener vi, at vi er ambitiøse på dine og vores vegne, og at vi forventer, at du er både nysgerrig og initiativrig. Filmvæksthuset er dermed et tilbud til dig, som overvejer et arbejdsliv i filmbranchen.

Holdet har i forvejen 11 elever og mødes én gang om ugen på tirsdage kl. 17:00-19:30 i Filmbyen i Avedøre. Der er en fast producer tilknyttet holdet, og du vil desuden næsten hver gang blive undervist af yderligere en anden film prof.

Filmvæksthuset veksler mellem praktisk undervisning i kamera, instruktion, scenografi osv. og produktionsforløb, hvor I planlægger, optager og klipper jeres film. Det er et perfekt supplement til det du lærer i mediefag i gymnasiet.

Du kan gå på Filmvæksthuset i op til tre år. Det er dog ikke alle, som efter første år bliver optaget på 2.-3. år. Du skal være mellem 14 og 17 år for at blive optaget.

Hvis du er interesseret, så kontakt hurtigst muligt holdets prof producer, Claus Michaelsen, på tlf.: 2818 8177 eller mail: claus.michaelsen@station-next.dk

Se dette lille spot om, hvorfor vores elever elsker at lave film.

Se hovedproduktionen fra sidste år om et flirt mellem en lærer og en gymnasieelev.

Se holdets årsplan.