Kursus / Kom godt i gang med dokumentarfilmen

Se forberedelsesfilmen til kurset

Kom godt i gang med dokumentarfilmen

Mød en dokumentarist "live" online og udvikl ideer og få feedback til jeres dokumentarfilm

Målgruppe

Mediefag B+C

Varighed

90 min. + forberedelse (25 min.)

Indhold 

Kurset er udviklet i samarbejde med Medielærerforeningen.

På dette 90 minutters online kursus møder eleverne en professionel dokumentarist og kommer i gang med en kort, klassisk dokumentarfilm (kan være eksamensproduktion). 

Efter en introduktion til arbejdet som dokumentarist er kurset en idegenereringsworkshop, hvor grupperne videreudvikler ideer, vurderer ideernes visuelle potentiale og får feedback af dokumentaristen. De opstarter desuden en produktion på Filmlinjen.dk.

Efter kurset: Grupperne kan arbejde videre med deres dokumentarfilm ud fra Filmlinjen.dk, som stilladserer den videre proces med filmproduktionen ud fra de professionelles metoder. Forløbet tager 13-18 lektioner, hvoraf ca. ⅓ kan gennemføres som hjemmearbejde.

Forberedelse

Som forberedelse til kurset skal eleverne se en kort film med fokus på dokumentarfilmens konventioner og inspiration til, hvordan man finder de gode, filmiske historier fra virkeligheden i sit lokalmiljø. Derudover skal hver elev selv finde på en idé til en dokumentarfilm.

Se forberedelsesvideoen her

Undervisningsplan

Se undervisningsplanen for "Kom godt i gang med dokumentarfilmen" og læs alle detaljer om, hvordan det foregår online.

Pris 

950 kr. + moms.

Booking

Bookningen foregår ved, at du forespørger på to datoer og to tidspunkter via nedenstående formular, hvorefter vi finder underviser og vender tilbage med den valgte dato.

Forespørg på to datoer her